Skratta dig gladare och friskare

Det handlar inte om att gå omkring och gapskratta hela dagarna utan om att må så bra som möjligt varje dag.
 

Hihihaha hohohahaa...

Skratta dig gladare och friskare: en bok med skratt, om skratt, en bok som man skrattar till! Anki Lindstöm är glädje-& skrattinspiratör och kommer här att inspirera dig till skratt i ca. 45 minuter. Alla har vi väl hört talas om att ett gott skratt förlänger livet, men visste du att det även förbättrar hälsan? Skratt ger många positiva reaktioner i kroppen - det gör dig gladare, men även piggare och friskare.

I den här ljudboken varvas fakta, vardagsberättelser, tips och skrattövningar. Lyssna som en inspiration eller hoppa direkt till skrattövningarna när du behöver hjälp med att känna glädje. För du har väl inte glömt hur härligt det känns i kroppen efter ett riktigt gapskratt från tårna och uppåt?

 

Utgiven av Bonnier Audio 2012.

 
Ljudboken såltdes i över 1600 exemplar första året


 Har fått höra från flera köpare att det här borde vara årets julklapp och att det är en superpresent även till sig själv då vi alla behöver lite hjälp med skratt och glädje ibland när vardagen känns lite grå ;-)

Här hittar du röster från lyssnare av ljudboken
 

Här kan du lyssna på ett ljudprov: 
Bonnier Audio
http://www.bonnieraudio.se/titlar/sasongens/Bok/?isbn=9789174331585

 

Boken har även en egen sida på facebook:

https://www.facebook.com/SkrattaDigGladareOchFriskareAvOchMedAnkiLindstrom#!/SkrattaDigGladareOchFriskareAvOchMedAnkiLindstrom