Glad midsommar

Foto: Internet Foto: Internet

Att sova med sju grodor under kudden är inte helt lätt. Det är väldigt svårt att slappna av. Visserligen var en otroligt blyg, den ville hålla sig nere vid mina fötter. En var jätteglad och drog en massa grodskämt hela långa natten. En var butter och allt var fel.... En var riktigt trött så han sov i alla fall. En var förkyld och nös hela natten igenom; hoppas att jag inte blivit smittad. En var helt tokig rent ut sagt, jag kan inte ens berätta vad han gjorde... Den sista var klok för han sa: Är det inte väldigt trångt här...

Jag rekommenderar att inte sova med sju grodor, det blir väldigt bökigt och stökigt i sängen....
Hoppsan, nu dök det upp en åttonde groda... Det här med att sova känns hopplöst...


Text: Anki Lindström 2015
 

Kommentera gärna:

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln