Hemlig gäst i live-tv

I går hade jag äran att få vara hemlig gäst, vilket jag oftast är, men här var det i livesänding. Jag var anlitad som "skrattvetare" i svts 100 prosent vaken där jag skulle få de härliga deltagarna att hitta skrattetvilket gick väldigt bra. Du kan se klippet på svtplay eller på youtube
Jag är van att få lite olika glädjeuppdrag förutom föreläsningar och workshops. Jag gillar dessa roliga utmaningar, kanske beror det på att jag älskar att improvisera. Får se vad kan dyka upp i framtiden ;-)
 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Britt » De små sakerna i livet:  ”Lycka i dubbel bemärkelse att höra barn skratta! Tack för att du la upp denna. ”

  • Marianne, LIVET. » Veckans garv:  ”Tack för Glada Skratt och jag Önskar Dig en Fin Glad vecka, Anki, Kram <3”

  • Gerd Wallin » Perspektivbyte:  ”Spännande att byta! Jag har just satt mig på annan plats vid matbordet några gån..”

  • Åsa Ölund » Den första oktoberdagen:  ”Tack detsamma till Dig”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln