Våga lev som du vill

Foto: Anki Lindström, copyright Foto: Anki Lindström, copyright
Jag läste nyss en arikel om vad människor ångrar mest på dödsbädden och det är hemskt att vi många gånger inte tar vara på livet här och nu. Att vi inte lever det liv vi vill, att vi inte tar tag i saker för att försöka nå våra mål. Många av oss har drömmar men låter det stanna där. Men bara genom att skriva ner sina drömmar så ökar chanserna för att vi ska nå dom betydligt. Ingenting sker om vi inte handlar eller anstränger oss lite. Inget händer bara av sig själv om vi inte sätter bollen i rullning.

Jag har flera gånger bytt riktining i livet, även om alla saker jag gör har en grundtråd. Jag är en nyfiken människa som gillar att göra många olika saker. Jag drivs av att få vara kreativ och hitta på nya lösningar. Jag har många olika intressen, men i grunden så har allt jag gjort i livet handlat om att uttrycka mig på olika sätt. Att stå på en scen och spela en roll, att först undersöka en karaktär och sen tillsammans med en ensemble utforska ett manus till mötet med publiken. Att föreläsa, inspirera, glädja och förmedla egna verkyg som jag har fungerat för mig. Jag har alltid skrivit, men tyvärr så har jag inte lyckats hitta tiden för längre alster, ideerna finns men jag har inte tagit tag i tiden. Nu har jag beslutat att skriva på bestämda dagar och tider och det går bara det bokas in.

Sen har jag nyligen utvecklat mitt företagande med fotograferandet. Jag har älskat att fotografera sen jag fick min första kamera när jag var ca 9 år. Jag har alltid fått beröm för mina bilder och fotat mycket på min fritid. De senaste åren har det blivit mer och mer och jag känner mig naken utan kameran. På fotomässan träffade jag flera i branschen och visade upp mina foton och frågade om det var någon idé att jag ens försökte mig på detta. De tyckte absolut att jag skulle försöka och nu är jag igång.

Det passar perfekt då det inte är så mycket föreläsningar så här års. Och jag har redan fått in flera beställningar.

Jag har alltid gått min egen väg även om det ibland har känts tufft, men jag har alltid gjort det som jag brinner för. Någongång har jag vatit lite på irrvägar, men hittat tillbaka till det som faktiskt gör att jag mår bra och känner att jag lever här och nu. Om jag inte gör det så känner jag mig inte hel som människa.

Det var det som slog mig när jag läste artikeln om vad männskor ångrar mest på döddsbädden. Våga leva här och nu för livet går tyvärr inte i repris.

Här finner du artikeln.

http://hyllat.se/de-fem-saker-manniskor-angrar-mest-pa-dodsbadden/

Önskar alla en fortsatt härlig dag.
 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln