Välkommen 2018Ett nytt år har inletts och med det kommer många nya härliga erbjudanden att lanseras framöver.

Jag håller på att uppdatera hemsidan och slipar även på nya fräscha föreläsningar och workshops. Har haft en paus för att kunna stanna upp och fundera på hur jag kan utveckla både mig och företaget för att kunna erbjuda nya intressanta föredrag.
Det är riktigt roligt att gå igenom sina erfarenheter, kolla i "verktygslådan" och ta del av ny fakta mm.  Nu är det dags att förvekliga de planerna som har fått gro och växa.

Bloggen kommer att så småningom få regelbundna inlägg där jag kommer att dela med mig av egna erfarenheter, fakta, forskning mm.

Räknar med att bloggen kommer att vara igång i mitten på februari.
Jag vill inte skriva för skrivandets skull, jag vill att det jag delar med mig av ska vara intressant och ha ett innehåll. Att sköta en blogg regelbundet ta tid, men med förberedelse så ska jag nog klara av att regelbundet lägga in intressanta saker.

Välkommen till min blogg framöver.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln