Vi kan alla mer än vi tror

http://www.timeanddate.com/events/winter-paralympics.html http://www.timeanddate.com/events/winter-paralympics.html
Vi kan mer än vi tror. Paralymmpics är ett bra sätt att bli påmind om detta.  Det är helt fantastiskt att det går att utöva dessa extrema sporter som de gör.  De hade inte kunnat göra detta om de inte hade trott på sig själva. De har haft ett mål och arbetat för att nå dit. Vi kan alla nå våra mål om vi verkligen bestämmer oss för att göra det. Men vi måste vara beredda på jobbet som krävs, annars kan vi inte nå det.

Det handlar om vad du vill göra i livet. Vill du bli bra på någonting så måste du öva och träna dig på just det. Att fokusera och inte låta andra i din närhet sänka dig för att de inte tror på sig själva. Det är lätt för någon annan att säga: Varför ska du göra det? Du kommer ändå inte att klara det? Hur ska det gå?

Det är inte så himla ovanligt med nära och kära som inte kan stötta sina barn, barnbarn, syskon, partner i deras drömmar. Det borde vara förbjudet att inte stötta någons dröm. Alla borde vi alla fall få en chans att försöka. Vi måste själva få ta beslut om hur våra liv ska vara och inte styras utav andra, som oftast själv inte har några drömmar och visioner.

Jag tror att om fler stöttade sina barn, barnbarn, parnters, andra familjemedlemmar och vänner så skulle det finnas fler framgångsika människor. För jag tror även att alla bär på minst en dröm, minst en talang som kanske inte får komma fram. Alla ska ha den rättigheten.

Om dessa fantastiska deltagare i Paralympics inte hade haft någon som trott på dom så hade de bara blivit sittande och troligen ganska deprimerade.


Så kanske är det dags för dig att finna dina drömmars mål i livet. Det är bara du själv som vet vad det är. Några vill bestiga Kebenekaijse andra vill ha ett stimulerande jobb. Det viktiga är att du vågar lyssna på det du vill och om du har någon som hindrar dig, försök att umgås så lite med den som möjligt, för den personen tömmer dig på din energi.

Det är aldrig försent att göra nya saker i livet.

Önskar dig all lycka med dina drömmars mål. Ge inte upp, försök igen och var beredd på arbetet du måste göra, så kommer det att gå bra.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln