Biotips i hösmörkret

Bild: SF Bild: SF

En spännande thriller med nerv. Den kändes inte alls lång och var mycket sevärd. För er som gillar thrillers så rekomenderar jag denna  spännande film i höstmörkret.

Prisoners
Thriller 2 timmar 33 minuter

Kelly Dovers sexåriga dotter Anna och hennes bästa vän Joy försvinner på Thanksgiving och när polisen inte lyckas koppla den misstänkte kidnapparen Alex Jones till fallet, tar Kelly saken i egna händer. Med en känsla av svek från polisen tar han det desperata beslutet att kidnappa Jones för att tvinga fram ett erkännande. Men är Jones gärningsmannen eller är han ett offer? Tiden rinner iväg och Loki, polisen som är kopplad till fallet, får en övermäktig uppgift att rädda en situation som försvåras för var minut.

 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln