Må bäst orka mer

Kommer precis från ett jättetrevligt event på Galleri Duerr där Katarina Widoff släppte en ny upplaga av Må bäst orka mer. En uppdaterad och utökad bok om inspiration till ett optimalt och roligare liv.
En bok där du kan sätta upp dina egna mål och skriva i vad du önskar. Du kan läsa den från pärm till pärm eller använda den som en arbetsbok för att göra en förändring till att må bäst. Allt från kost till andra matnyttiga tips för kropp och själ.

Kvällens mingel var väldigt trevligt och inspirerande. Det sammanföll med First friday hopping som startades av  Deborah Duerr som även driver galleri Duerr. Första fredagen varje månad så annordnas det i Vasastans småbutiker, gallerier, silversmeder mm en kväll då du kan ta en särskild buss och åka runt och besöka dessa fantastiska ställen. Se mer på 
http://slowtravelstockholm.com/2013/07/18/stockholm-art-first-friday-hopping/

Katarina  Widoff är även mingelexpert och har skrivit två böcker till. Bussighet är lönsamt! - Marknadsför Dig med personliga kontaktnät och
Bli en skicklig nätverkare - mingla dig till framgång. Se mer
http://komfab.se/index.php

Jag vill även tacka Katarina för att hon ville intervjua mig och ha med det i sin bok Må bäst orka mer.

 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln