Fotoglädje

Foto: Anki Lindström copyright Foto: Anki Lindström copyright
Jag har alltid älskat att fotografera. Jag fick min första kamera när jag var sju eller åtta år. Det var som en avlång låda så tekniken har verkligen gått framåt. Jag har ofta hört att jag tagit fina och bra bilder, men det är först det senaste året som jag verkligen har börjat våga experimentera med min kamera, att våga använda manuella funktionen och bara leka och lita på mitt öga. De har hänt jättemycket bara de senaste månaderna.

Ett tag när jag var yngre så stod faktiskt valet en kort tid mellan skådespelare och fotograf. Det var vad jag svarade när arbetsförmedlingen frågade vad jag var bra på. De dissade mig direkt och sa att inget av dem var något jobb att räkna med. Jag valde skådespeleriet ändå och fortsatte fota som hobby.

jag har mest fotograferat djur och natur. Det var mer människor när jag var yngre.
På senare tid så har jag fått förfrågningar om jag inte vill porträttera människor, vuxna och barn. Det vill jag jättegärna. Jag har flera fotodrömmar som jag vill förverkliga, men övar gärna så fort tillfälle ges. Gärna idrottsevenemang med ungdomar och andra fritidsaktiviteter. Hör gärna av dig om du vill ha något dokumenterat. Skulle du vilja ha någon eller några bilder så får vi komma överens om ett pris då.

Här nedan ser du några bilder som jag tog i lördags på en vän till hennes webshop. Det blev en hel del bra kort och en del bus också.

www.madebybuvik.se Titta gärna in där. Det finns mycket fint, varmt och handstickat. Du kan även beställa i din favortifärg om den inte finns.

 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln