Nu är helgen här

 

Nu är det åter fredag igen. Vad fort tiden går egentligen.

 

De flesta är lediga och vad kan stå på helgens meny? Umgänge med familj och vänner, nåt extra gott på bordet, kanske är det dags att påsk och vårstäda. Det där sista kanske inte är så kul, men tänk vad skönt det känns efteråt. Alla i familjen kan ju bidra med något i städfasen, då kan alla känna sig stolta då hemmet glänser och ser fint ut. Sen kan man ju börja smyg starta påsken med nåt smaskigt redan nu.

 

Men tänk på magen, det finns en filur där nere som ska fixa undan allt. En som aldrig får ledigt, och på helgerna får han jobba extra mycket. Om ni vill veta vad jag menas så lyssna på klippet Verkmästaren i magen med Magnus Härenstam...

 

Önskar dig en härlig helg med många skratt.

Nu är det åter fredag igen. Vad fort tiden går egentligen.

 

De flesta är lediga och vad kan stå på helgens meny? Umgänge med familj och vänner, nåt extra gott på bordet, kanske är det dags att påsk och vårstäda. Det där sista kanske inte är så kul, men tänk vad skönt det känns efteråt. Alla i familjen kan ju bidra med något i städfasen, då kan alla känna sig stolta då hemmet glänser och ser fint ut. Sen kan man ju börja smyg starta påsken med nåt smaskigt redan nu.

 

Men tänk på magen, det finns en filur där nere som ska fixa undan allt. En som aldrig får ledigt, och på helgerna får han jobba extra mycket. Om ni vill veta vad jag menas så lyssna på klippet Värkmästaren i magen med Magnus Härenstam...

 

Önskar dig en härlig helg med många skratt.

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln